Usein kysyttyjä kysymyksiä

Selitysvideolla herätät kohderyhmäsi mielenkiinnon nopeasti. Selität tiiviisti ja ymmärrettävästi monimutkaisen tuotteen, prosessin tai palvelun. Selitysvideo sopii hyvin myös markkinointiin, myyntiin, etäopetukseen sekä koulutukseen, yrityksen sisäiseen viestintään ja messuille. Yksilöllisellä videolla teet vaikutuksen katsojiin.


Projektin alussa saatte meiltä sähköpostitse tilausvahvistuksen ja briiffauslomakkeen. Projektin alussa voimme järjestää myös aloituspalaverin. Täytettyänne briiffauslomakkeen ja saatuamme teiltä kaiken taustamateriaalin aloitamme tuotannon käsikirjoituksen kirjoittamisella.

Tuotantoaika on yleensä noin yksi kuukausi. Tuotantoaika voi kuitenkin olla tätä lyhyempi tai pidempi. Ratkaisevaa tuotannon kestossa on korjauskierrosten määrä ja kuinka nopeasti saamme palautteen asiakkaalta tuotannon eri vaiheissa. Tarjoamme aina lähtökohtaisesti rajattomat korjauskierrokset käsikirjoitus ja kuvakäsikirjoitusvaiheissa. Voimme myös sopia tiukan määräajan, jos videon on oltava valmis tiettyyn päivään mennessä ja voimme tuolloin sopia korjauskierrosten määrästä.

Videon pituus riippuu käyttötarkoituksesta. Jos videon on esimerkiksi tarkoitus herättää asiakkaan mielenkiinto kotisivuillanne, suosittelemme pitämään videon mahdollisimman tiiviinä 1 – 2 minuuttia. Somemainoksissa jopa 10–30 sekunnin pituus voi olla riittävä. Kun taas opetusvideoissa videon pituus voi olla jopa 10 minuuttia.

Olemme tehneet palautteen antamisen erittäin helpoksi. Palaute annetaan Feedbackr- ohjelmallamme, jossa esimerkiksi kuvakäsikirjoitusvaiheessa voi kirjoittaa palautteen suoraan piirroksien päälle, josta graafikkomme näkevät helposti mitä haluatte muuttaa. Käsikirjoitus- ja kuvakäsikirjoitusvaiheissa tarjoamme rajattomat korjauskierrokset.

Ei, me olemme täyden palvelun Selitysvideo-tuottaja. Teemme kaiken puolestanne aina käsikirjoituksesta lähtien, luomme teille käsikirjoituksen ja lopulta graafisen toteutuksen: Teemme kaiken puolestanne! Tuotannon alussa lähetämme teille briiffauskyselyn, jonka perusteella luomme käsikirjoituksen. Tuotannon alussa voimme järjestää myös aloituspalaverin.

Se ei ole mikään ongelma. Kertokaa meille mistä piditte ja mistä ette pitäneet. Tämän jälkeen käsikirjoittajamme muokkaa käsikirjoitusta tai kirjoittaa sen kokonaan uusiksi. Teille ei koidu käsikirjoituksen muuttamisesta mitään lisäkuluja, sillä kaikki tämä kuuluu palvelun hintaan.

Innovatiivinen prosessimme on koottu neljästä vaiheesta, jotka ovat:

  • Briiffaus
  • Käsikirjoituksen luominen
  • Kuvakäsikirjoitus
  • Videon animointi

Paremman kokonaiskuvan jokaisesta vaiheesta löydätte Prosessisivulta.

Tietysti sopii! Meidän selitysvideomme sopivat jokaiseen aiheeseen, kohderyhmään ja kulttuurialueeseen. Menestyksemme puhuu puolestamme: Siitä lähtien kun tulimme markkinoille vuonna 2013, olemme toteuttaneet tuhansia tuotantoja yli 40 eri kielellä. Suurkonsernit, pienet ja keskisuuret yritykset, koulut ja yliopistot sekä instituutiot – Sadat yritykset luottavat meihin hoitaessaan sisäistä ja ulkoista viestintäänsä. Ja kiitos heidän suosituksien liiketoimintamme kasvaa vuosittain yhä suuremmaksi.

Periaattessa kyllä. Teillä on oikeus näyttää video kotisivuillanne, sosiaalisessa mediassa, messuilla, esityksissä jne. Maksetut mainokset televisiossa ja elokuvateattereissa eivät sisälly perushintaan, tällöin tulee maksettavaksi lisämaksu, joka koostuu spiikkerin korkeammasta palkkiosta sekä ääniraidan muokkaamisesta sopivaksi televisio- tai elokuvateatterimainokseen. Laskemme mielellään kustannukset, jos haluatte näyttää Selitysvideon televisiossa tai elokuvateatterissa.

Projektin alussa veloitamme teiltä 50 % tilauksen arvosta. Loput 50 % maksetaan, kun olette hyväksyneet videon Feedbackr ohjelmassa. Kun video on maksettu kokonaan, lähetämme videotiedoston teille.

Onko teillä vielä kysyttävää?

Olemme käytettävissänne ja vastaamme mielellämme lisäkysymyksiin.
Täytä yhteydenottolomakkeemme tai soita meille.