Yksilöllinen

Tiesittekö että piirroksemme ja animaatiomme tehdään täysin yksilöllisesti? Mitä tämä tarkoittaa teille?

Lupauksemme mukaan luomme kaikki piirrokset ja animaatiot yksilöllisesti. Tämä tarkoittaa, että voimme käyttää tarkkoina malleina ihmisiä, tuotteita, rakennuksia, verkkosivustoja, maisemia jne. Tämän avulla video tunnistetaan helposti teidän videoksenne. Lisäksi käytämme videoissa haluamianne värejä ja fontteja. Videoissamme ei käytetä kuvapankkikuvia.

Esimerkkejä

Tässä muutamia esimerkkejä malleista tehdyistä piirroksista.

Lisätietoja yksilöllisen- ja kuvapankki-grafiikan eroista.

Nykyään monet palveluntarjoajat tuottavat hyvin edullisesti selitysvideoita ja esittelyvideoita. Hinnat yrityksen esittelyvideolle ovat välillä erittäin houkuttelevia varsinkin kansainvälisillä markkinoilla. Ensisilmäyksellä tarjoukset voivatkin vaikuttaa erittäin mielenkiintoisilta. Mutta kiinnittäkää huomiota yksityiskohtiin.

Palvelumme

Me piirrämme videot asiakkaillemme aina alusta loppuun ja noudatamme aina tarkkaan yrityksen brändi ilmettä, graafisia ohjeistuksia, logoja, värejä jne. Lisäksi voimme toteuttaa myös yksilöllisiä toiveita: Haluatteko tuoda esille jonkin tietyn henkilön yrityksestänne? Tietyn rakennuksen tai esineen? Henkilöstä, tuotteesta tai rakennuksesta otetulla kuvalla voimme tehdä videosta henkilökohtaisen ja yksilöllisen. Tuokaa videolla esille teidän yrityksenne luonne ja erottukaa kilpailijoistanne. Toiveidenne mukaan kehitämme yhdessä videollenne ainutlaatuiset ominaisuudet, joita käytetään yksinomaan vain teidän videollanne.

Varokaa piilokustannuksia

Useat videomarkkinointifirmat mainostavat tuotteitaan lyömättömillä hinnoilla. Usein tarjouksiin sisältyy kuitenkin piilokustannuksia, jotka voivat tehdä sarjatuotantovideosta monta kertaa kalliimman kuin alkuperäinen tarjous oli. Voi jopa käydä niin, että sarjatuotantovideo tulee maksamaan lopulta paljon enemmän kuin yksilöllisesti tuotettu selitysvideo.

Jos haluatte käyttää omia yrityksen värejä, siitä tulee ylimääräinen maksu.
Jos haluatte integroida yrityksenne logon videoon, siitä tulee ylimääräinen maksu.
Jos haluatte useamman kuin yhden korjauskierroksen, siitä tulee ylimääräinen maksu.
Jos haluatte käyttää eri hahmoja, siitä tulee ylimääräinen maksu.
Ja niin edelleen…

Meidän kanssamme asia on toisin. Me selvitämme teille yksityiskohdat heti alusta alkaen, jotta voimme tuottaa teille täydellisen selitysvideon. Teidän tarpeistanne, budjetistanne, halutusta tarinasta ja videon laajuudesta riippuen kehitämme yhdessä teidän kanssanne selitysvideon, joka on selkeä, suoraviivainen ja asiakasystävällinen.

Kiitos meidän toimintamme läpinäkyvyyden, laatuvaatimuksien ja hyvän hinta-laatusuhteen meitä suositellaan mielellään eteenpäin. Tämä poistaa korkeat markkinointikustannukset, jotka yleensä siirretään asiakkaille.

Ei koskaan ”Minä myös!”

Kun haluatte olla alanne ykkösyritys ja erottua kilpailijoistanne, ette voi näyttää samalta kuin muut yritykset. Jos pysytte omalla mukavuus alueella ja käytätte vain perinteisiä markkinointikeinoja ja jäljittelette kilpailijoitanne, tulette pysymään aina pienempinä toimijoina.

Ainutlaatuisuus, yksilöllisyys ja se tietty jokin luovat huippubrändeistä menestyjiä. Tämä pätee myös selitysvideoiden alalla ja muussa markkinoinnissa.