PALVELUMME

Kuvat eivät ole pelkästään helpompia prosessoida, vaan ne jäävät myös helpommin ihmisten mieliin. Tämän vuoksi asiantuntijamme luovat tuotteestanne tai ideastanne lyhyen ja ytimekkään animaatio-elokuvan, joka menee suoraan asiaan.

Alta löydätte esimerkit eri tyylisistä Selitysvideoistamme.

Valkotauluvideot

Valkotaulu / Premium Valkotaulu

Valkotaulu

Piirrämme koko videon yksilöllisesti, piirrostyylisenä Valkotauluna. Video koostuu pääasiassa kynällä piirretyistä piirroksista ja kirjoitetuista teksteistä. Videoon voidaan sisällyttää myös pieniä animaatioita. Kun haluatte viestiä yksinkertaisesti ja nopeasti, tämä on teille juuri oikea tyyli.

  • Kuinka paljon video maksaa?

Premium Valkotaulu

Premium Valkotauluvideoissa piirrämme kuvakäsikirjoituksen vieläkin yksityiskohtaisemmin. Video sisältää monimutkaisempia animaatioita, verrattuna Valkotauluvideoihin: hahmot voivat liikkua, kävellä ja olla vuorovaikutuksessa ympäristön kanssa. Myös taustoja voidaan animoida. Premium Valkotaulu jäljittelee perinteisiä animaatiovideoita, mutta tuotantoajat ovat nopeampia.

  • Kuinka paljon video maksaa?

2D-Animaatiovideot

2D-Animaatio / Premium 2D-Animaatio / Ultimate 2D-Animaatio

2D-Animaatio

2D-Animaatiot ovat täysin animoituja videoita ja voimme olla näissä sisällöissä niin luovia kuin pystymme. 2D-Animaatioissa on myös hyvä hinta-laatusuhde ja tuotantoajat ovat nopeammat, kuin Premium 2D-Animaatioissa. 2D-Animaatioissa ei näy piirtäjän kättä ja kynää, kuten Valkotauluvideoissa.

  • Kuinka paljon video maksaa?

Premium 2D-Animaatio

Premium 2D-Animaatiossa luomme teille täysin oman tyylin. Toteutamme teille monimutkaisempia animaatioita, yksityiskohtaisempia hahmoja ja taustoja, kuin 2D-Animaatiossa. Premium 2D-Animaatio mahdollistaa myös monimutkaisten teemojen ja prosessien animoinnin.

  • Kuinka paljon video maksaa?

Ultimate 2D-Animaatio

Vieläkin enemmän mahdollisuuksia! Tällä tyylillä pääsette lähelle piirroselokuvan tasoa. Suosittelemme tätä tyyliä, jos haluatte huippulaatuisen markkinointivideon. Uskomattoman upeilla piirroksilla ja eloisilla animaatioilla herätätte takuulla asiakkaiden huomion!

  • Kuinka paljon video maksaa?

Videoihimme sisältyy: