Me luomme yksilöllisen selitysvideon juuri sinun tarpeittesi mukaan

Tuotamme mukaansatempaavia, ammattimaisia ja viihdyttäviä videoita, jotka yksinkertaistavat monimutkaiset ideat tiiviiksi tarinaksi. 

Katso alta esimerkit eri videotyyleistämme.

Valkotauluvideot

Valkotaulu / Premium Valkotaulu

Valkotaulu

Valkotauluvideo, jota kutsutaan myös nimillä Piirrosvideo ja Piirrosanimaatio piirretään täysin yksilöllisesti.
Tämä on teille juuri oikea tyyli, kun haluatte viestiä yksinkertaisesti ja nopeasti.

Esimerkkejä

Premium Valkotaulu

Premium Valkotauluvideoissa piirrämme kuvakäsikirjoituksen vieläkin yksityiskohtaisemmin. Video sisältää monimutkaisempia animaatioita, verrattuna Valkotauluvideoihin: hahmot voivat liikkua, kävellä ja olla vuorovaikutuksessa ympäristön kanssa. Myös taustoja voidaan animoida.

Esimerkkejä

2D-Animaatiovideot

2D-Animaatio / Premium 2D-Animaatio / Ultimate 2D-Animaatio

2D-Animaatio

2D-Animaatiot ovat täysin animoituja videoita ja voimme olla näissä sisällöissä niin luovia kuin pystymme. 2D-Animaatioissa on myös hyvä hinta-laatusuhde ja tuotantoajat ovat nopeammat, kuin Premium 2D-Animaatioissa. 2D-Animaatioissa ei näy piirtäjän kättä ja kynää, kuten Valkotauluvideoissa.

Esimerkkejä

Premium 2D-Animaatio

Premium 2D-Animaatiossa luomme teille täysin oman tyylin. Toteutamme teille monimutkaisempia animaatioita, yksityiskohtaisempia hahmoja ja taustoja, kuin 2D-Animaatiossa. Premium 2D-Animaatio mahdollistaa vielä monimutkaisempien aiheiden ja prosessien animoinnin.

Esimerkkejä

Ultimate 2D-Animaatio

Vieläkin enemmän mahdollisuuksia! Tällä tyylillä pääsette lähelle piirroselokuvan tasoa. Suosittelemme tätä tyyliä, jos haluatte huippulaatuisen markkinointivideon. Uskomattoman upeilla piirroksilla ja eloisilla animaatioilla herätätte takuulla asiakkaiden huomion!

Esimerkkejä

Videoihimme sisältyy:

Pyydä tarjous

Tilaa hinnasto