Me luomme yksilöllisen selitysvideon juuri sinun tarpeittesi mukaan.

Tuotamme mukaansatempaavia, ammattimaisia ja viihdyttäviä videoita, jotka yksinkertaistavat monimutkaiset ideat tiiviiksi tarinaksi.

Katso mikä videotyyleistämme
sopisi sinulle?

Valkotauluvideot

Valkotaulu / Premium Valkotaulu

Valkotaulu

Valkotauluvideo, jota kutsutaan myös nimillä Piirrosvideo ja Piirrosanimaatio piirretään täysin yksilöllisesti. Tämä on teille juuri oikea tyyli, kun haluatte viestiä yksinkertaisesti ja nopeasti.

  • Kuinka paljon video maksaa?

Premium Valkotaulu

Premium Valkotauluvideoissa piirrämme kuvakäsikirjoituksen vieläkin yksityiskohtaisemmin. Video sisältää monimutkaisempia animaatioita, verrattuna Valkotauluvideoihin: hahmot voivat liikkua, kävellä ja olla vuorovaikutuksessa ympäristön kanssa. Myös taustoja voidaan animoida.

  • Kuinka paljon video maksaa?

2D-Animaatiovideot

2D-Animaatio / Premium 2D-Animaatio / Ultimate 2D-Animaatio

2D-Animaatio

2D-Animaatiot ovat täysin animoituja videoita ja voimme olla näissä sisällöissä niin luovia kuin pystymme. 2D-Animaatioissa on myös hyvä hinta-laatusuhde ja tuotantoajat ovat nopeammat, kuin Premium 2D-Animaatioissa. 2D-Animaatioissa ei näy piirtäjän kättä ja kynää, kuten Valkotauluvideoissa.

  • Kuinka paljon video maksaa?

Premium 2D-Animaatio

Premium 2D-Animaatiossa luomme teille täysin oman tyylin. Toteutamme teille monimutkaisempia animaatioita, yksityiskohtaisempia hahmoja ja taustoja, kuin 2D-Animaatiossa. Premium 2D-Animaatio mahdollistaa vielä monimutkaisempien aiheiden ja prosessien animoinnin.

  • Kuinka paljon video maksaa?

Ultimate 2D-Animaatio

Vieläkin enemmän mahdollisuuksia! Tällä tyylillä pääsette lähelle piirroselokuvan tasoa. Suosittelemme tätä tyyliä, jos haluatte huippulaatuisen markkinointivideon. Uskomattoman upeilla piirroksilla ja eloisilla animaatioilla herätätte takuulla asiakkaiden huomion!

  • Kuinka paljon video maksaa?

Videoihimme sisältyy:

Haluaisitteko, että otamme yhteyttä teihin?

5/5

Haluaisitteko, että otamme yhteyttä teihin?

Selitysvideo.fi on tehnyt meille videoita jo useamman vuoden ajan. Olemme olleet tyytyväisiä videotuotantojen sujuvuuteen ja mutkattomaan kommunikointiin tuotantojen aikana. Suosittelemme Selitysvideo.fi palvelua myös muille yrityksille.

Jyri Paasonen Ahertava Oy

Päätin kokeilla Selitysvideo palvelua ja täytyy sanoa, että palvelu toimi loistavasti. Näin yksinyrittäjällekin oli helppoa ja vaivatonta. Ammattitekijät takana ja sain aina nopeat vastaukset kysymyksiini! Voin suositella Sinullekin!

Sari Hämäläinen Masari Oy